Disclaimer

Penafian ini adalah berkaitan laman web saya yang berkongsi tentang produk Shaklee. Perkongsian dalam laman web ini berkaitan makanan tambahan. Info produk yang saya kongsikan dalam laman web ini bukan bertujuan untuk diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Sekali lagi saya tegaskan, perkongsian di dalam blog ini tidak sama sekali bertujuan untuk menjadi pengganti rawatan perubatan.

Bagi mereka yang mempunyai masalah kesihatan, anda dinasihatkan untuk mendapatkan rawatan daripada pihak Doktor yang bertauliah. Perkongsian di dalam blog ini hanya bertujuan berkongsi maklumat secara umum atau sebagai sumber ilmu sahaja, ianya tidak sama sekali sebagai nasihat perubatan.

Testimoni atau pengalaman yang diceritakan bukan bertujuan untuk diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan. Tapi perkongsian di dalam laman web ini adalah sah untuk disarankan tentang penggunaan vitamin dan mineral untuk melengkapkan kekurangan vitamin dan mineral di dalam tubuh badan.

Saya tidak sama sekali bertanggungjawab untuk sebarang salah faham atau kesilapan intepretasi atau salah guna maklumat dari lama web ini.

Adalah disarankan untuk dapatkan rawatan dan nasihat dari pakar perubatan jika didapati menghidapi sebarang penyakit.